4. ledna 2014

Kluci snů MiniRecenze


Anna Ludwig

Originální název: Casting für die LiebeCasting für die Liebe
Žánr: Román pro dívky
Série: Láska s.r.o.; #6
Počet stran: 136
Rok vydání: 2013; Fragment

Anotace:
Tak tohle je fakt super! Nejlepší kapela všech dob Room 16 pořádá casting na videoklip! Leonie s Isabel neváhají ani minutu, rozhodně si chtějí ve videoklipu zahrát. A možnost být na blízku zpěvákovi Filipovi si Leonie nemůže nechat ujít. Proč se jim ale do cesty pořád motá Leoniin bratr? Podaří se holkám splnit si svůj tajný sen a prožít první lásku? 





O co jde: Klasická pohádka pro děvčata, nejdřív je to fajn, pak se to zhroutí a nakonec je to super. Dvě hlavní hrdinky se samozřejmě rozhádají a pak se dají znovu dohromady. A určitě nesmíme zapomenout na "prozření", kterého děvčata dosáhnou. 
Hlavní postava: Leonie, je vážně prototyp, každé puberťačky okolo 13 let. Bláznivě zamilovaná do kluka mimo její svět. S typickými problémy a myšlenkovými pochody.
Vedlejší postavy: To samé, co u Leonie, akorát jsou možná postavy trochu vylepšené a o stupeň lepší než normální lidé. Lepší v morálním slova smyslu.
Klady: Máte to rychle za sebou - Pro mě četba na dvě hodiny před spaním :D Jinak je kniha odvážím si říct tuctová. V knihách jako tato se řeší pořád to samé.
Zápory: Na druhou stranu, tam není nic co by Vám vyloženě vadilo. Ale myslím, že tahle kniha je přesnídávka - každý jí stráví, bez větších problémů, ale že by z toho byl nějaký požitek, to se říct vážně nedá.
Pocity po dočtení: Ehm, žádné. Od začátku do konce je Vám jasné co se stane..
Doporučení: Knihu doporučuji nenáročným čtenářům, kteří čtou knihu o 300 stránkách víc jak dva týdny (protože jí prostě po 10 stranách odloží a už je nebaví číst víc) Také "malým" holkám okolo 12 let, ty by jí mohli ocenit :)

Tak doufám, že se Vám má první mini recenze líbila a snad se zase brzy sejdeme u další (mini)recenze!
A lidé hledám schopného grafika, co by mi udělal (nejlépe zadarmo) nový vzhled stránky, takže se prosím ozvěte! :) (na fb nejlépe)
A taky určitě napište vaše názory na mini recenzi :)

Žádné komentáře:

Okomentovat